Egészen pontosan hat magyar tribute zenekar tagjai csapnak a húrok közé. A sort, kemény metállal a Children of Bodom zenéit játszó Bastards of Bodom nyitja 19:00-kor, majd a grunge szerelmesei örülhetnek, mert a következő banda, a Tomcats, a Nirvana örökzöld dallamait idézi fel. Utána jöhet egy klasszikus punk zenét szolgáltató Sex Pistols tribute, a Szeksz Pisztolz! Őket egy Rage Against the Machine tribute, a LAST követi, megfogalmazhatatlan, dühös zenéjével. Aztán jön a Black Szakadt, amely minden metál zene alapját képező Sabbath nótákat játsszik. A sort a The Mojo crew zárja, akik a Stuck Mojo korai hardcoreját hozzák el nekünk a pesti éjszakába. Tehát, hat zenekar-hat stílus a Diesel Club színpadán. Kiszolgálva ezzel minden rock rajongó igényét. Ha unod a borús októberi napokat, gyere el a Dieselbe pénteken, és tomboldd ki magad!

FELLÉPŐK:

Black Szakadt

(Black Sabbath: ’69- az idén 40 éves Sabbath-ot sokan a heavy matál alapkövei között tartják számon, csakúgy, mint az egy évvel idősebb Deep Purple-t, vagy akár a Led Zeppelint))

http://www.myspace.com/blackszakadt

Bastards of Bodom

(Children of Bodom: akik altetrnatív metál-zenéjükkel máig zúznak Finnországtól, világszerte…)

http://www.myspace.com/bodomtribute

LAST

(Rage Againnst the Machine: napjaink alternatív metáljának újabb képviselője funky-s, rapes vonalon, „a Rendszer” ellen)

http://www.last-band.extra.hu/

SZeksz PIsztolz

(Sex Pistols: s, ha már a lázadásnál tartunk, a ’70-es évek botrányhősei: a punk-kult aranykora, és szimbóluma, a Sex Pistols)

http://www.myspace.com/szekszpisztolzhungary

Tomcats

(Nirvana: és ugyancsak egy legenda a ’80- ’90-es évekből. Kurt Cobain komor, mélázó rockzenéje. Kurt sohasem találta a helyét, mégis nagyot alkotott- végül ’94-ben fejbe lőtte magát…)

http://www.myspace.com/tomcatsrockband

Mojo Crew

(Stuck Mojo: szintén rapes, funky-s, pörgős modern metál…)

http://www.myspace.com/themojocrewhungary

—————————————————————————————————————-

INFÓK:

(Kurcz Orsi: 30/505 49 87)

Időpont: 2009. október 16, péntek, kezdés: 19h

Hely: Budapest, Diesel Club (Népliget!)

http://www.dieselclub.hu

Beugró: 1000 Huf

www.tributeland.hu

www.overallmusic.hu