A Nemzeti Kulturális Alap 2018-ban ünnepli negyedszázados fennállásának évfordulóját. Az évforduló keretében valósul meg a 25 év, 25 nap, 25 esemény elnevezésű programsorozat, melynek egyik állomása a Könnyűzene Kollégiumának eseménye, a NagyKoncert Aréna koncertshow, amely egyben a 2018-as fesztiválszezon hivatalos záróeseménye is!

A NagyKoncert Aréna show 2018. szeptember 27-én kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportaréná-ban, ahol 12 zenekar, 12 vendégművész legnagyobb és legismertebb slágerét, és az egyik legismertebb magyar dal átdolgozását viszi színpadra.

A koncertet a magyar jazz legkiemelkedőbb szólistáival teletűzdelt Modern Art Orchestra nyitja. Utánuk színpadra lépnek a következő sztárzenekarok, az alábbi vendégekkel: a Blahalouisiana Szűcs Krisztián-nal, a Kelemen Kabátban Péterfy Bori-val, a Fish! Lányi Lalá-val, a Cloud 9+ Varga Livius-szal…

Az Ivan & the Parazol Karácsony James-szel, a The Biebers Charlie-val, a Magashegyi Underground Járai Márk-kal, a Hooligans Pásztor Anná-val, a Supernem a Punnany Massif frontembereivel, a Margaret Island Bródy János-sal, a Brains Caramel-lel, és nem utolsó sorban a Republic Nagy Feró-val.

Az esemény befejezésében a Szállj el kismadár című dal csendül fel JumoDaddy újra gondolásában. Az est házigazdája Bűdi Szilárd, aki már válogatja a zenekari sztorikat, sőt videókkal is készül, hogy még több emléket idézzen meg az elmúlt 25 évből, és napjaink fesztiváljairól.

A jegyek korlátozott számban 1500 forintért kaphatóak, melyek tartalmaznak 2 darab lefogyasztható italkupont is, valamint beváltható a teljes jegyár értékében a DRK üzletekben országszerte. A NagyKoncert Aréna esemény a 25 éves Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg, az EFOTT Fesztivál szervezésében. Jegyek broadway.hu-n kaphatók!