A MetalGate Czech Death Fest Open Air Csehország egyik legjelentősebb extrém zenei fesztiválja, mely immáron a 8. alkalommal kerül megrendezésre. Nagy örömünkre az Angerseed is meghívást kapott az idei eseményre, melyen nem kisebb nevek lesznek a headlinerek, mint a Napalm Death (UK), a Dødheimsgard (NOR), az Avulsed (ESP), a The Great Old Ones (FRA), a Tortharry (CZ), valamint a Fleshless (CZ). Természetesen rajtuk kívül még rengeteg többé vagy kevésbé ismert zenekar is fellép a 3 napos rendezvényen, és folyamatosan újabb nevek is csatlakoznak a felhozatalhoz.

A szervező zenekar, a cseh Tortharry a magyar Underground rajongóknak felajánlott pár jegyet a bulira, így ha Te is jelen szeretnél lenni ezen a 3 napos, zúzásban nem szűkölködő Fesztiválon, a következőket kell tenned:

1. Like-old a Fesztivál eseményoldalát, illetve Facebook oldalát és a Tortharry zenekar Facebook oldalát is.

2. A Fesztivál eseményoldalán hívj meg a bulira annyi ismerősöd, amennyit csak tudsz.

3. Ha eddig még nem tetted meg, like-old az Angerseed Facebook oldalát és oszd meg róla ezt a hírt az oldaladon. Ha megosztottad, írd be az Angerseed oldal üzenőfalára: ‘METALGATE 2016 – MEGOSZTVA’. Csak az Angerseed üzenőfalra beírt üzeneteket vesszük érvényesnek!

Ha készen vagy, akkor sorsoláson veszel részt, ahol 4 db belépőt sorsolunk ki a Fesztiválra, melyek mind a 3 napra (június 16-17-18.) érvényesek!

Előre is köszönünk minden kedvelést és megosztást! A nyereményjáték ÁPRILIS 30-IG tart!