Ideje eldönteni, hogy részt szeretnél-e venni az idei év legnagyobb hazai metal fesztiválján!

A MetalFest fesztiválsorozat lesz idén nyáron Európa egyik legnagyobb metal történése. Három jó nevű fesztivál, az osztrák Summer Nights, a német Legacy Festival, valamint a svájci Metal Dayz szervezőbrigádja fogott össze annak érdekében, hogy létrehozzák Közép-Európa eddigi legerősebb metal fesztiválsorozatát. A fesztivált a Hammer Concerts stábja hozza össze májusban, karöltve a sorozatot koordináló osztrák Rock The Nation ügynökséggel. Néhány név a fellépők közül: Nevermore, Hammerfall, Twilight Of The Gods – Bathory tribute, Sonata Arctica, Finntroll, Korpiklaani, Death Angel, Deicide, Deathstars, Astral Doors, Elvenking, Marduk, Sabaton, Vader, Eluveitie, Brainstorm, Varg, Leaves’ Eyes, Nightmare, Legion Of The Damned, Decapitated, Powerwolf.

A háromnapos fesztivál május 21-22-23-án, azaz Pünkösd hétvégén kerül megrendezésre a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központban (Bp., XII. Ker., Konkoly Thege Miklós út 21.).
Rendeld meg tőlünk a MetalFest 2010 kedvezményes árú, 3 napos bérleteit 9990 Ft-ért ingyenes házhozszállítással!
A megrendeléshez nincs mást tennivalód, mint hogy írsz egy levelet nekünk a metalfest@rockozon.com e-mail címre. Az e-mail tartalmazza a nevedet, a mobil számodat, a címedet, és az általad kért jegyek számát!
Figyelem! Az ingyenes házhozszállítási ajánlat Budapesten, és 20km-es körzetében érvényes!