Slágerekben nem lesz hiánya annak, aki úgy dönt, hogy bolondok napján kilátogat a Barba Negrába. Elsőként a 2010 őszén alakult Foo Lighters csap a húrokba, akik zászlojukra azt tűzték, hogy megidézik azt a libabőrös zenei élményt, amit Dave Grohl és bandája nyújt. Mivel az ilyen jellegű endorfin termelés nem jön hozzánk sűrűn, így biztosan jót riszálhatunk majd a hazai tribute banda produkcióján.

Őket követi a 2016 elején elstartolt Blue Cold Jalapenos. A zenekar tagjai kivétel nélkül a Kőbányai Zenei Stúdió tanulói és a Red Hot Chili Peppers iránti szeretet és tisztelet hozta őket össze. Fellépéseiken az RHCP fülledt kaliforniai hangulatát adják vissza, a zenekartól megszokott kötetlen, energikus stílusban! A számok listája folyamatosan bővül. A kihagyhatatlan slágereken túl, a zenekar főbb korszakaiból elengedhetetlen dalok is megszólalnak a koncerteken.

Az est záróakkordjait a Piknik Park legénysége prezentálja majd. Ők az első és szinte egyetlen Linkin Park Tribute Európában. Ez az a banda ahol énekesként tetszeleg a Black-Out és a Roy&Ádám Trió dobosa Csányi Zoltán.

HELYSZÍN:
BARBA NEGRA Blue Stage
1211 Budapest, Szállító u. 3..

Program:

18:00 kapunyitás
19:00 Foo Lighers
20:15 Blue Cold Jalapenos
21:45 Piknik Park

JEGYEK: https://bit.ly/20230401