Az őszi klubszezont koncert-trilógiával koronázza meg az Alone in the Moon és a The Royal Freak Out. A három állomás Debrecen, Székesfehérvár és Budapest lesz.

A zenekarok közt kialakult barátság jegyében elutaztatják egymást “hazai pályára”, az Alone in the Moon ugyanis szoros szálakkal kötődik Debrecenhez, a The Royal Feak Out pedig Székesfehérvárhoz, mivel azonban Budapesten élnek, a Robotban is játszanak majd, a vidéki állomásokon pedig vendégeik is lesznek.

A CSPT nyertes Alone in the Moon 2012-ben kezdett zenélni, nagy debütálásuk a 2015-ös Collection of Great Generational Anthems vérbeli grunge-garage nagylemez volt, majd idén készült el a már CSTP támogatással készült Glamour Grunge című EP. Karcos, húzós riffek, pörgő ütemek.

A The Royal Freak Out velük egy évben, ám Londonban alakult, ahol elkészítették első kislemezüket, a Failure is an Option-t. A srácok hazaköltözve belevetették magukat a hazai rockéletbe, 2015-ben készült el Full Cirlce című kislemezük, amivel végkép lefektették a zenei irányt; energikus, erőteljes rockzene, egy csipetnyi progresszivitással és nagy adag hangerővel megspékelve. Már dolgoznak a nagylemezük anyagán, amiről néhány igazán erős dalt élőben is megmutatnak majd.

November 3-án a fehérvári Nyolcas műhely színpadát bontják majd szét a Five More Minutes és az Absent Distance társaságában; szigorú dzsentelések és könnyfakasztó gitárszólók. November 8-án a budapesti Robotban ér minket a tetőpont, majd november 17-én a debreceni Víztoronyban hajráznak rá egyet.

11.03.Nyolcas műhely, Székesfehérvár

11.08. Robot, Budapest

11.17. Víztorony, Debrecen

Alone in the Moon

The Royal Freak Out

Absenth Distance

Five More Minutes

Támogató a NOW Books & Music, a NOWmagazin és a Cseh Tamás Program.

https://www.facebook.com/NOWbooksandmusic/

https://www.facebook.com/nowmagazin.hu/