Ritka az olyan kapcsolat, amely a magánéleti barátság mellett a munkában is kiteljesedik. Bár Koroknai „Kori” Árpádnak (P. Box, Omen) énekesnek és Sándor „Günter” József (P. Box) gitárosnak aligha „munka”, sokkal inkább életérzés, de legfőképp hivatás a rock and roll. A Zamat fesztivál keretében nem csupán ötvenedik születésnapjukat, de csaknem ennyi idős barátságukat is együtt ünnepelik.

Két életút, amely a hetvenes években találkozott, összefonódott a zenével és a mai napig együtt fut. Sándor József, akit általában csak Günterként ismernek, és akinek invenciózus gitárjátéka mindenkit magával ragad, valamint Kori az utánozhatatlan orgánumú énekes-frontember együtt ünnepeli születésének ötvenedik évfordulóját.

A különleges eseményre 2017. szeptember 20-án a Zamat fesztivál keretében kerül sor, amelynek színpadán mindenki ott lesz, a Koroknai-Günter életmű részese lehetett. Amíg az  Acoustic-, valamint Electric Gallery főképp rock klasszikusokkal jeleskedik, addig az azt követő musical blokkban Sári Évi, Erdős Fruzsi (PG Csoport), Vadkerti Imre (Kormorán, A Társulat), és Nagy Szilárd (A Társulat) közreműködésével felcsendülnek a Hair, a Jézus Krisztus, Szupersztár, valamint az István, a király rockopera legkedveltebb részletei.

S végül, minden, ami rock és metál: előbb a Szfinx, majd a Pandora’s Box, végül az Omen gondoskodik a dübörgésről, líráról és zúzásról. Vagyis jöjjön a rock and roll kifulladásig!

A napi belépőjegyek elővételben 1.500.- Ft –ért, a rendezvény napján, a helyszínen pedig 1.800.-Ft-ért válthatók. Elővételes jegyvásárlás az alábbi módon lehetséges:

Online: http://campus.jegy.hu

Pénztári:

Lovarda – Debrecen, Kassai út 26. (h-p: 08.00-18.00)
Nagyerdei Víztorony – Debrecen, Pallagi út 7. (h-p: 10.00-18.00)
Tourinform – Debrecen, Piac u. 20.
Kölcsey Központ – Debrecen, Hunyadi u. 1-3.

Facebook esemény

Ünnepeljünk együtt Korival és Günterrel!