Több mint két év után szombaton az Instantban játszik a Sear Bliss. A koncert kapcsán a zenekar frontembere, Nagy András nyilatkozott:
’’Akkor a Seven Springs turnézárásaként léptünk színpadra az Instantban a Watch My Dying és a Torn From Earth társaságában. Az egy fantasztikusan sikerült este volt, ezért mielőbb szerettünk volna valami hasonlót, de a járványhelyzet keresztülhúzta a számításainkat az eredetileg meghirdetett időpontot és line-upot illetően. Többszöri halasztás után végül most szombaton, augusztus 28-án kerül sor a koncertre, amit már nagyon várunk.  

Igazán különlegesnek ígérkezik ez az alkalom, mivel egyrészt egy nagyon alapos programmal készülünk. Másrészt előzenekar helyett egy eddig teljes egészében sehol nem publikált kisfilm is készül az eseményre, melynek anyagát a Letters from the Edge felvételei, illetve az elmúlt hat év koncertjei, utazásai során rögzítettük, és amit valószínűleg csak ezen az estén vetítünk majd le nyilvánosan.

Az este folyamán a Sear Bliss minden korszakát felidézzük a The Pagan Wintertől a Letters from the Edge-ig – sok olyan dal kap helyet a programban, amiket az utóbbi időben ritkábban lehetett hallani. És mivel idén ünnepeljük a debütáló albumunk megjelenésének 25 évfordulóját is, talán nem lövünk le semmilyen poént azzal, ha eláruljuk, hogy egy külön Phantoms-blokk is elhangzik majd a műsorban. Ez így együtt szerintem már elegendő érv arra, miért nem érdemes kihagyni a koncertet!”

További információk

Jegyek