Semmi kedved kimozdulni a szobádból ebben a hidegben? Január 29-én, pénteken este érdemes ezt mégis megtenned: gyere el az Old Man’s pubba, ahol a Room Service band gondoskodik a jobbnál jobb zenékről és a felhőtlen szórakozásról. A banda több mint hat éve játssza Bryan Adams ismert és kevésbé ismert dalait, és immár több mint 500 koncerttel, számos hazai és külföldi fellépéssel a hátuk mögött állíthatják: mindenütt jó, de legjobb, ahol a közönség is velük együtt énekel, mosolyog, mulat.

Ebből te is kiveheted a részed, ha eljössz a következő koncertjükre. Erre a zenekar nemcsak a már jól ismert és kedvelt Bryan Adams nótákkal készül, hanem meglepetésekkel is – egy új Bryan Adams dal például biztosan hallható lesz tőlük, amit eddig még soha nem adtak elő, sehol a világon. Hogy ez melyik is lesz? Nem áruljuk el, hiszen ezért meglepetés!

És ha már az előadás került szóba, repertoárjukban eddig is ott voltak olyan slágerek, mint az Only Thing, a Heaven, a When You’re Gone vagy a Summer of 69, amiket többek közt Bryan Adams feldolgozásalbumáról kölcsönzött dalokkal is kiegészítenek.

Meggyőztünk, hogy ott a helyed? Akkor írd be már most a naptáradba: január 29, péntek, 20:30 Old Man’s pub. A belépés most is ingyenes.

Hallgass bele promo videójukba, ami a koncertek hangulatából is ad egy kis ízelítőt:

További infók:

A Room Service zenekar weboldala:

Facebook:

Az esemény Facebook linkje: