A Viharral Szemben koncertsorozat budapesti megállója április 9-én lesz a Barba Negra-ban, ahol a Moby Dick mellé felsorakozik a szintén soproni Dalriada és az ózdi thrash metal alapbanda, a Remorse is. Az, hogy bitang erős szombat estére számíthatunk, nem kérdés.

A Moby Dick a tavaly októberi 40 éve POKOLROCK , míg a Dalriada a tavaly novemberi Korpiklaanival közös bulija után tér vissza újra a Barba Negra színpadára. A Remorse pedig a tavaly elstartolt 2021-es Summer Hell fesztiválon járt utoljára itt. 

Smici:

Egy Barba Negrás budapesti koncert mindig a zenekar legfontosabb eseményei közé tartozik, a pandémia évei alatt pedig különösen felértékelődött, hiszen jóval ritkábban van lehetőségünk megmutatkozni és találkozni a közönséggel! Ez most sincs másként, alig várjuk, hogy megszólaljon az intró, megdörrenjenek a hangszerek és elszabaduljon a pokol! Best of programmal készülünk, lendületes, elsöprő műsorral, nem sok lehetőséget adva a pihenésre! Azt is megígérhetjük, hogy hangosak leszünk, ez a koncert maga lesz az Armageddon!”

A Dalriada üzenete:

“Fivéreink, Nővéreink,nagy örömmel, és izgatottan várjuk már az idei első bulit, amelyet ráadásul nagyszerű csapatokkal közösen fogunk tető alá hozni. Reméljük, a hosszúra nyúlt “téli álom” senkinél sem okozott berozsdásodást, mert egy alapos átmozgató programmal készülünk! Áprilisban irány a Barba Negra!”

A Remorse üzenete:

“Nagyon várjuk a bulit, előző nap már lesz egy bemelegítő partynk a Cadaveres és a Monastery társaságában Zalaegerszegen. Jelen állás szerint a doboknál Slayer Csabi fog kisegíteni minket a Wackorból. Ő is csatlakozik a 100 tagú thrash zenekarhoz! 🙂 Rövidebb, átfogó műsorral készülünk, nem csak a Kohó dalaival! Thrash!”

Jegyek már kaphatók az alább beszúrt linken, illetve a hivatalos facebook eseményhez is csatlakozzatok, hogy ne maradjatok le a bulival kapcsolatos friss hírekről sem!

2022.04.09 / Kapunyitás: 18:00
MOBY DICK | DALRIADA | REMORSE
BARBA NEGRA – BUDAPEST

Facebook esemény

Jegyárak:
4500 Ft ▲ Elővételben – 2022.03.31-ig
5000 Ft ▲ 2022.04.01-től és a koncert napján