Talán megkérdőjelezhető a Harap jelenlegi népszerűsége, tehetségük és stílusuk viszont annál kevésbé. Ezért lesz érdemes május 20-án, szerdán a Filter Club-ba látogatni! Hosszú idő óta ugyanis először lépnek fel Budapesten, bár a közelmúltban itt forgatták le első videoklipjüket, amely nemsokára meg is jelenik. 20 órától állnak a színpadra, majd 21 órától a További Magyar Hangok zenél. A belépő 500Ft, mindenkit várnak! Arany Zsolti pedig elárulta, hogy nemsokára új weboldal gazdájává is válik a Harap, ezért érdemes gyakran látogatni.

A Harap zenekar 2004-ben alakult, egyből saját számok írásával. Több tehetségkutató szerencsétlensége után legutóbbi próbálkozásukon egy lemezszerződést nyertek a Universal Hungary gondozásában, így 2007-ben megjelenhetett első lemezük Ameddig pörög címmel. Közben történtek tagcserék, a végleges felállás 2009 eleje óta van érvényben, mégpedig:

Arany Zsolt – gitár, ének, Pintér Tibor – basszusgitár, vokál, Szemereczky Imre – dobok, vokál

Márciusban újra felvették a Műbalhé c. számukat Budapesten a Holy Hole stúdióban, Háry Péter közreműködésével, áprilisban pedig még melegében klipet is forgattak a dalhoz. A videoklip napokon belül megtekinthető lesz a zenekar hivatalos oldalán, a www.harap.hu oldalon. Zsolti elárulta, hogy a közeljövőben a weboldal is teljes átalakuláson megy át, így érdemes gyakran látogatni!