Szép lassan tűnik el a kisatírozás a Five Finger Death Punch és a Megadeth közös európai turnéját hirdető weboldalon a www.megadeathpunch.com -on. Már biztos, hogy Helsinkiben, Stockholmban, Osloban, Koppenhágában, Brüsszelben és Amszerdamban fellép a két gigász a Bad Wolves társaságában. De további tizennyolc állomás kilétét még homály fedi.Erős a gyanúnk, hogy az utolsó előtti helyen a Budapest, Hungary felirat van kitakarva, így nagy reményekkel várjuk, hogy az 5FDP története során először eljöjjön hozzánk, míg a Megadeth kiköszörülje a három évvel ezelőtti Rockmaratonos csorbát, és helyrehozza a viszonyát a rajongókkal Dave Mustaine és csapata. 

Mivel a Five Finger november-decemberben még az államokban turnézik, a Megadeth pedig Mustaine rákos betegségének kezelése miatt idén kényszerpihenőn van, így a koncertekre leghamarabb a 2020-as év elején kerülhet sor.

Legkésőbb szeptember 9-én kiderül a teljes koncert lista, addig is viszont reménykedhetünk, hogy mi is benne vagyunk a körben.