A többszörös platinalemezes hard rock banda, a FIVE FINGER DEATH PUNCH éppen befejezte 2023-as amerikai stadionturnéját a Metallicaval, és máris izgatottan jelenti be, hogy a zenekar 2024-ben visszatér. Egy önálló európai turné keretében, valamint a nagy fesztiválokra, 2024 májusa és júliusa között Európa 20 országába elviszik az Afterlife című legújabb albumukat és a zenekar összes klasszikus slágerét. A koncertkörút ráadásul egybeesik a Metallica M72 turnéjának európai részével is, amelyen az 5FDP továbbra is fellép vendégként a világ nagy stadionjaiban. 

 A teljeskörű jegyértékesítés december 15-én 10 órakor indult a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül.
A 5FDP nemrégiben kiadta nyolcadik stúdióalbumának LIMITÁLT, ARANY BAKELIT VERZIÓJÁT, valamint most először limitált kiadású, gyűjtői kazettán is elérhető. Az album eredetileg 2020. február 28-án jelent meg világszerte, és első helyén debütált a rocklistákon, továbbá Top 10 indulást produkált többek között az Egyesült Államokban, Ausztriában, Ausztráliában, Kanadában, Finnországban, Németországban, Svédországban, Svájcban, és az Egyesült Királyságban.
A Five Finger Death Punch nem csupán egy többszörös platinalemezes, listavezető hard rock banda, hanem elképesztően energikus koncertjeikről és elismerésre méltó zenéjükről (több, mint 9 milliárd streaming) is ismertek. Az 5FDP az elmúlt 5 évben szilárdan tartotta top 3-as helyét a Billboard Hard Rock listákon. Ezidő alatt a banda rekordnak számító tíz #1-at is felhalmozott egymás után a Billboard rock játszási listáján, ami a Mainstream Rock Airplay történetének leghosszabb listavezető sorozata. 2007 óta az 5FDP 28 Top10-es kislemezzel, és 15 #1 dallal büszkélkedet, továbbá nyolc stúdióalbumot adott ki, amelyek közül hét RIAA arany vagy platina minősítést kapott, valamint két listavezető Greatest Hits albumuk is megjelent már. Az alapító gitáros, Báthory Zoltán nemrégiben karakterként bekerült az ikonikus Call of Duty videojáték- sorozatba, ami újabb jelentős teljesítmény a banda egyre növekvő örökségében. Ezenkívül az 5FDP számos amerikai és nemzetközi díjat és kitüntetést kapott.
Az egyik legismertebb zenei névvé vált 5FDP gyakran játszik a jelentős fesztiválokon, és megtölti az arénákat szerte a világon. A hűséges globális rajongótáborral a banda folyamatosan bizonyította elkötelezettségét a világ változása iránt azzal, hogy folyamatosan jelentős összegeket gyűjt különböző szervezetek számára.