Március 11-én budapesti állomásához érkezik a “Death March Tour 2017”, mely a hazai Paediatrician és Winterheart, valamint a szlovák Frozen Blood és cseh Narchost zenekar közös miniturnéja.
 
A két hazai fellépőt minden bizonnyal senkinek nem kell bemutatni, hiszen mindkét zenekar elismert név a hazai underground körökben. A Paediatrician hazánk legjobb goregrind bandája, mely a hamarosan megjelenő “Intrauterine Infection” lemezüket készül bemutatni a már jól ismert nóták mellett.
A Winterheart ősszel jelentette meg harmadik, Nothingness címet viselő nagylemezét, de az esemény során az egész diszkográfiájukat felölelő, minden eddigi lemezükből adnak majd elő tételeket.
A szlovák Frozen Blood Pozsonyból érkezik hozzánk blackened death metaljával, mely leginkább a Behemoth, Vader, Opeth, Immortal féle irányt képviseli, pogány témájú szövegekkel kísérve.
A turné negyedik szereplője Prágából érkezik hozzánk a black/thrash metal Narchost személyében, akik a hamarosan megjelenő “Throne of Chaos” című albumukat fogják promotálni.
Hogy a szombat este már-már black-gore fesztivállá nője ki magát, és garantálja a tökéletes hangulatot; fellép az osztrák romantic-goregrind Snuff Princess, illetve a román philosophical pornogrind Pornthegore is.

Az esemény a ShowBarlangban lesz (Soroksári út 58.). A kapukat 19 órakor nyitjuk, az első koncert pedig pontosan 20 órakor kezdődik. Gyere időben, támogasd a zenekarokat.

 
A belépő a 4 külföldi és 2 hazai zenekar koncertjéért csupán 1200 forint.
 
További linkek: