Január utolsó hétvégéjén három feltörekvő rock/metál csapat ad koncertet Budapesten, a KVLT színpadán. Mindegyik zenekar letette már névjegyét a fővárosban és több klubkoncerten is túl vannak, így 29-én egy sallangoktól mentes igazi underground zúzásnak lehet szem és fültanúja a nagyérdemű.

A estet a kevésbé ismert Cielo Dive kezdi, akiket bár nem láthattunk még túl sokszor a színpadon, már büszkélkedhetnek egy kislemezzel, amelyet tavaly év végén jelentettek meg „Plage Noire” címmel. Elmondásuk szerint „garage/emo-punk/rock/alternative/” stílust játszanak, ám érdemesebb meghallgatni a számaikat és az alapján dönteni.

Második fellépő a Sunwharf, akik egy viszonylag új zenekar, ugyanis 2014 utolsó pillanataiban állt össze az első formáció Budapesten. A banda énekese Rieckmann Tadeusz ismerős lehet az aktív koncertre járóknak, ugyanis a Dalriada zenekar dobjai mögött lehet vele találkozni. Karizmatikus csapat, jó kiállással és odavágós stoner, sludge valamint rock muzsikával.

A buli végére marad a legrégebbi zenekar, ugyanis 2012-ben alakult a budapesti CLUE, akik a korai 90’s évek rock zenéjét keverik grunge, doom, psychedelic és progressive elemekkel. Ráadásul tavasszal lemezbemutatóra készülnek („SunCult” címmel) a srácok, így jogosan reménykedhetünk néhány vadonatúj dalban az este folyamán.

2016 Január 29 (péntek) –KVLT BP
20:00-20:45 –Cielo Dive
21:00-21:45 –Sunwharf
22:00-22:45 –CLUE
A koncertek után rock/metal disco!!! 

Cím: 1032 Budapest Fényes Adolf utca 28. 
Jegyár: 1000 ft 
Kapunyitás: 19:30 | Start: 20:00

Esemény:

Sunwharf:

Cielo Dive:

CLUE: