November 6-án egyszerre két kiadvánnyal ünnepli a Kalapács zenekar 20. születésnapját:  megjelenik a 12 új dalt tartalmazó “Világvégre” stúdióalbum (CD-n, MK-n és LP-n is), illetve “Kikalapált dalok” címmel egy különleges, 30 dalos dupla feldolgozáslemez, amelyen 30 különböző zenekar játszik egy-egy Kalapács dalt az elmúlt 20 év lemezeiről. A “Világvégre” lemezről az első friss dal, a “Nem adom alább” már meg is hallgatható szöveges videóval együtt, illetve elindult az előrendelés is a zenekar hivatalos honlapján, frissített merchandise kínálattal (pólók, maszkok, passtartók).

Kalapács: Nem adom alább (Hivatalos szöveges videó)
A “Kikalapált dalok” tribute kiadvány elsősorban a legfanatikusabbak számára, előjegyzésben érhető el az új albummal együtt – rajongói csomagban! Ennek a borítója többek számára lehet ismerős, ez nem véletlen, hiszen tribute albumhoz illően a grafika is tisztelgés a heavy metal egyik legnagyobb zenekara, a Judas Priest előtt, a Ram it Down lemez pedig címe miatt is egyértelmű választás volt, ezzel utalva a dalgyűjtemény címére is. A “Kikalapált dalok” és a “Világvégre” borítóit – az “Örökfekete” és az “Enigma” lemezekhez hasonlóan – Devecz Ádám (HammerWorld) készítette.

Tagok:
Kalapács József – ének
Weisz László – gitár, vokál
Sárközi Lajos – gitár
Beloberk István – basszusgitár, vokál
Beloberk Zsolt – dob, vokál

“Világvégre” & “Kikalapált dalok” előrendelés

A tribute album dalait megjelenésig minden hétköznap 14:00 és 15:00 között a Rocker Rádióban hallhatjuk először, ahol a feldolgozó zenekarok, és Kalapács József üzenete is elhangzik. A dalokat ezután YouTube-on a Hammer Music Hungary csatornán is közzéteszik.

Kikalapált dalok – a tribute album eddig megjelent dalai és a feldolgozó zenekarok üzenete:

Kalapács: Világvégre
2020.11.06. / Hammer Records (HMR Music Kft.) / HMRCD201
01. Nem adom alább
02. Így akarom
03. Világvégre
04. Úgy ítélj
05. Végső állomás
06. Főnix
07. Gyönyörű világ
08. Tánc az ördöggel
09. Nem egyszerű álom
10. Bűn és bűnhődés
11. Az én városom
12. Az éjszaka országútjain