Új klip jelenet meg Bon Jovi, a ’2020’ című, tizenötödik stúdiólemezéről ’Story of Love’ címmel. A videóban a rocksztár nappalijában több, eddig sosem látott, személyes családi ereklyét, fotókat, személyes tárgyat is láthatunk.

Az amerikai zenész Rock & Roll hírességek csarnokának tagja, több, mint három évtizede meghatározó alakja a globális könnyűzenei életnek, 130 millió lemezt adott el, és 35 millió rajongónak adott már koncertet több, mint 50 országban. Bon Jovi az évet a ’Here Comes the Sun’ című Beatles dal feldolgozásával kezdte, amelyet Joe Biden beiktatásánál játszottak el, míg tavaly ősszel pedig a ’One Night Like This’ című koncertfilmjét adta ki, ahol a ’2020’ című lemez dalait adták elő először élőben.

„Remélem, ha az emberek hallják a dalt és nézik a videót, magukat és családjukat látják benne. Nem hiszem, hogy bárki is elfelejtené, hogy milyen volt a tavalyi év, és ugyan száz év múlva már nem élünk, de remélhetőleg ez a dal átadja az érzést, hogy milyen idők voltak ezek” – mesélte az amerikai zenész az új daláról.