A Bon Jovi új dalt mutatott be, mely a nemes egyszerűséggel csak Bon Jovi 2020 névre keresztelt albumon fog szerepelni. A május 15-én megjelenő lemezről a Limitless már a második ízelítő. A veterán csapat a hónap elején töltötte fel a dal instrumentális változatát, és arra kérte a rajongókat, hogy énekeljék el a mellékelt dalszöveggel, és tegyék azt közzé a közösségi médiában. A győztes lehetőséget kap arra, hogy a dalt a Bon Jovival együtt adja elő a színpadon a közelgő észak-amerikai turné során, melyet Bryan Adams társaságában bonyolítanak majd le.




Unbroken címmel még novemberben mutatott be egy új dalt a Bon Jovi. A szám alapvetően jótékonysági céllal jelent meg, ám az énekes állítása szerint a jövőre szimplán csak Bon Jovi 2020 címmel érkező lemezen is szerepelni fog.

Most azonban alapvetően a To Be Of Service című filmhez készült a Bon Jovi Unbroken dala. A film a háborús veteránokról és az őket a szolgálatban segítő kutyákról szól, és a letöltésekből származó összes bevétel is a Patriotic Service Dog Foundation alapítványt támogatja majd.

Az énekes elárulta, hogy olyan témákat is érint a májusban megjelenő album, mint a poszttraumás stresszel küzdő veterán katonák (nyilván itt a most bemutatott Unbroken dalra gondolt) vagy a közelmúltban történt lövöldözések Ohióban és Texasban. A szóban forgó új anyagot a nashville-i Ocean Way Nashville Recording Studiosban rögzítették John Shanksszel, aki a dalszerzésbe is besegített. Az album CD-n, aranyszínű vinylen és digitális formában lesz elérhető; a Bon Jovi webáruházában már kétféle (fekete és fehér) új póló is rendelhető a lemezekkel együtt.

A Bon Jovi eddigi legutolsó nagylemeze a 2016-os This House Is Not For Sale volt.




Bon Jovi – Bon Jovi 2020
(Május 15 – Island)

01. Beautiful Drug
02. Unbroken
03. Limitless
04. Luv Can
05. Brothers In Arms
06. Story Of Love
07. Lower The Flag
08. Let It Rain
09. Shine
10. Blood In The Water