Cosi Bella (So Beautiful) címmel új dalt mutatott be John Corabi. A The Scream, a Mötley Crüe és a The Dead Daisies volt frontembere az új nóta alapjait eredetileg még a The Dead Daisies Burn It Down lemezéhez írta, majd Nashville-ben rögzítette. A Cosi Bella (So Beautiful) producere és társ-szerzője Marti Frederiksen (Aerosmith, Ozzy Osbourne) volt, akivel Corabi a The Dead Daisies Burn It Down albumán dolgozott együtt legutóbb. Corabi új dala az első ízelítője a gitáros-énekes soron következő dal-kollekciójának, amiről bővebb infók hamarosan napvilágot látnak.
John Corabi 1992-ben csatlakozott a Mötley Crüe-höz – Vince Neil énekest ekkor rúgták ki, személyes okokra hivatkozva. Corabi-val egy albumot adott ki a banda: az 1994-ben megjelent Mötley Crüe album a sikeres toplistás debütálás ellenére – köszönhetően a kibontakozó grunge-mozgalomnak – meglehetősen nagy mértékben leépítette a zenekar karrierjét. Neil 1997-ben tért vissza a bandába. Corabi ezt követően az ex-KISS gitáros Bruce Kulick-kal közösen alapította meg a The Union zenekart; egy évtizeddel később pedig a The Dead Daisies nevezetű all-star projekt frontembere lett. Emellett olyan bandák tagja volt, mint a Zen Lunatic, a Brides Of Destruction vagy az Angel City Outlaws; a legendás Ratt zenekarban pedig gitárosként zenélt a 2000-es években.

Corabi az elmúlt évtizedben két szóló-koncertlemezt is kiadott, és a 2018-as ‘Burn It Down’ lemezzel bezárólag ő énekelt minden The Dead Daisies albumon. Várhatóan 2021 végén önéletrajzi könyve is megjelenik, Horseshoes & Hand Grenades címmel, egy új szólóalbum kíséretében.