Mikor ezen sorok íródnak, mi már túl vagyunk a dal sokszoros meghallgatásán, viszont emlékszünk mennyire nehéz volt először aztán újra és újra elővenni, hiszen akinek a hangját és üzenetét halljuk, ma már nem lehet velünk.


A dal még 2020 elején íródott a következő nagylemezünkre. Akkoriban, amikor felvettük, Örs még nem tudott a betegségéről. Később, a kórházban töltött idő alatt is fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy befejezze a lemez többi dalát is, hogy mikor visszatér, egyből megjelenhessenek.

Habár nem ezzel a céllal íródott, hihetetlen, milyen sorokat hagyományozott ránk, milyen mondanivalóval ajándékozott meg, hogy ezzel is segítsen minket, akik itt maradtunk nélküle.

A videón közel 100 ember dolgozott. A filmipari szakemberek mellett a munka oroszlánrészében Örs és a mi legközelebbi barátaink is ki vették részüket. Ezúton is hálásan köszönjük nekik.
Köszönjük a családtagoknak, barátoknak, rajongóknak a forgatáson való részvételt, és hogy időt és energiát tudtak áldozni arra, hogy csatlakozzanak hozzánk a forgatásra.

Az ötletet és megvalósítását pedig köszönjük Tarczi Tamásnak (Thornfields Production), Tiszai András és Brautigam Bertoldnak (PUR E Production) és csapatuknak. 🖤👣

 

Most vasárnap pedig Örs születésnapján ismét a Budapest Parkban lép fel a csapat vendégekkel kiegészülve.
Esemény: https://www.facebook.com/events/702626177708117