Mindenki bizonyára olvasta már minden létező hírportálon a Till Lindemann kőrül zajló botrányt. A Rammstein frontemberére igencsak rájár mostanság a rúd. Nem akarunk találgatásokba belemenni az üggyel kapcsolatban, mi csak azt szeretnénk, hogy ez az egész ne menjen a koncertek rovására és mához három hét múlva két hatalmas bulit csaphasson a német alapvetés a Puskásban. Jegyek a második napra még korlátozott számban kaphatóak.

A 2023-as budapesti buli iránti elképesztően nagy érdeklődésre való tekintettel, a gyors egyeztetéseket követően a Rammstein bejelentette, hogy egy második koncertet is ad 2023. július 12-én a Puskás Arénában. A jegyértékesítés már el is indult a www.livenation.hu oldalon.

A Rammstein jegyek személyre szabottak. Ez azt jelenti, hogy minden belépő az adott jegyen megnevezett személyhez kötődik, így a névre szóló Rammstein belépők átruházása vagy bármilyen továbbítása tilos. Ezzel kapcsolatos további részletek a jegyvásárlás folyamatában kaphatók.

Ez a speciális és tudatos szabályozás azt a célt szolgálja, hogy minél több rajongónak legyen esélye tisztességes, és nem túlzott áron történő jegyvásárlásra.

A 2023. július 12-én Budapesten a PUSKAS ARÉNÁBAN megrendezésre kerülő RAMMSTEIN koncertre, koncertjegyek vásárlására, felhasználására és a Rendezvényen történő részvételre vonatkozó KÜLÖNÖS szerződési felételek itt olvashatók.