A “Viszlát világ!” című második Gépmadár lemez minden dalába bele lehet hallgatni már a zenekar friss lemezelőzetes videójában. A klasszikus hard rock / heavy metal vonalat képviselő zenekar friss korongja 2020.10.09.-én jelenik meg CD-n és digitálisan, illetve a HammerWorld magazin előfizetői számára ajándékként teljes booklet-tel együtt, a mai naptól pedig előrendelhető a zenekarnál, illetve digitálisan iTunes-on. Minden előrendeléshez ajándékba jár egy példány a zenekar első lemezéből is, és egy limitált darabszámú támogatói csomaggal is segíthető a zenekar munkássága.

Lemezelőzetes – hallgass bele minden dalba! 

“Az új daloknál levetkőztük mindazt, amit nem éreztünk már magunkénak az első lemez hangzásvilágából, és teret engedtünk olyan hatásoknak, amik alapjaiban formálták a zenei ízlésünket. Egyszerűen fogalmazva lépni akartunk előre, tovább kristályosítani, hogy mit is jelent a GÉPMADÁR. Ebben az Utopia Stúdió nyújtotta profi környezet, a mérhetetlen szakmai tapasztalat és a baráti légkör mind nagy segítségünkre voltak.” – mondta a zenekar a friss korongról.

A második Gépmadár lemez 2019. novemberében az Utopia Stúdióban Kiss Zoltán és Földi Albert (OMEGA, Szekeres Tamás, stb) kezei között készült el, a 10 tételes, 47 perces nagylemez a Nail Records gondozásában fog megjelenni.

“Viszlát világ!” lemez előrendelés