A német-svéd industrial metal „szupergroup” – a Rammstein-frontember Till Lindemann és a Hypocrisy svéd death metal ill. a Pain nevű indusztriális metal zenekarokból ismert multi-instrumentalista producer, Peter Tägtgren duója – adta a legutolsó nagyszabású koncertek egyikét a koronavírushoz kapcsolódó, világméretű lezárások előtt.

A LINDEMANN névvel színpadra lépő, zabolátlanul nyers és provokatív koncertjeiről híres-hírhedt formáció 2020. márciusában, a moszkvai VTB Arénában megtartott fellépéséről a videóklipek és a metal világában otthonosan mozgó Serghey Grey rendező és csapata monumentális koncertfilmet készített.

Előzetes:
2020 novemberében a két zenész úgy döntött, hogy a jövőben más projektre fókuszálnak, így a „Live in Moscow” koncertfilm a LINDEMANN utolsó fellépéseként egyúttal emléket állít ennek a két kivételes zenészből álló formációnak, amely mindössze két albumot adott ki, ezekkel mégis meg tudta teremteni saját, egyedi zenei hangzásvilágát.    

A koncertfilm világszerte csak egyetlen napon, 2021. május 20-án látható a mozikban, Magyarországon egyedül a Pólus Moziban látható.

Esemény a Facebookon

LINDEMANN Live in Moscow
színes német koncertfilm, 89 perc, 2021
rendező: Serghey Grey
főszereplő: Till Lindemann, Peter Tägtgren