Június 21-én Persona Non Grata címmel jelenik meg az Exodus tizenegyedik stúdióalbuma, a 2014-es Blood In Blood Out utódja. Vendégként felbukkan majd a lemezen egykori gitárosuk, Rick Hunolt is, a legendás H-team másik tagja Gary Holt mellett, akinek a helyét a 2004-es visszatérő lemez, a Tempo Of The Damned után vette át Lee Altus (Heathen). Sőt, a jelenlegi tervek szerint Rick Hunolt pár koncerten ott lesz a színpadon is a zenekarral 2021-ben és 2022-ben, bár egyelőre nem tudni, milyen formában. A San Francisco Bay Area veterán thrash ötösfogata a kaliforniai Lake Almanorban stúdiózott Steve Lagudi hangmérnök és Andy Sneap producer segítségével, utóbbi az album végső keverését is végezte.

Az Exodus frontembere, Steve ‘Zetro’ Sousa a YouTube-csatornáján jelentkezett be a rajongóknak és elárulta, hogy idén nyáron érkezik a banda új albuma, amely a Persona Non Grata címet kapta. A zenekar előző lemezének megjelenése óta már hét év telt el, Gary Holt pedig közben főleg a Slayer-re koncentrált, most azonban már ő is minden idejét az Exodus-nak szentelheti és az énekes szerint a gitáros alaposan ki is veszi a részét a munkából.

Az Exodus rajongóit nem éri csalódás. Kib…ottul súlyos lesz a lemez, mint a szar, gyors lesz, brutális, erőszakos. Gary zseniális dalokat írt, de az egész csapat maximálisan odatette magát. Mindannyian tele vagyunk lelkesedéssel és bizonyítási vággyal és a közös munkát is nagyon élvezzük. Gary újra itt van velünk és most nem kell azzal számolnunk, hogy bármikor turnéra kelljen indulnia a Slayer-rel. Tudjuk, hogy sokáig itt mard és nagyon elkötelezett a banda iránt, úgyhogy már csak ezért is fontos lesz ez az album, és ezt ti is érezni fogjátok, amint meghallgatjátok.

Souza már a harmadik körét futja a banda frontembereként, az első kettő 1986-1993 és 2002-2004 között volt. A második kilépése után egy évtizeddel tért vissza ismét, így még szerepelhetett a Blood In Blood Out lemezen.

A Slayer búcsúturnéja óta a Persona Non Grata lesz az Exodus első lemeze. 2011-ben Gary Holt elkezdte helyettesíteni Jeff Hanneman-t, majd 2013-ban teljes értékű taggá vált, mindeközben az Exodust sem hagyta el.