Az Exodus gitárosa, Gary Holt március 19-én, az Instagram oldalán jelentette be rajongóinak, hogy valószínűleg ő is a fertőzöttek közé tartozik, mivel a koronavírus tünetei jelentkeztek nála, így a párjával együtt karanténba zárták magukat. Gary Holt a koronavírus-tesztjére tizenegy napot várt, így időközben szinte teljesen felépült. Bár a tesztje pozitív lett, a felesége, Lisa tesztje azonban negatív.

“Szóval, végre megkaptam a teszteredményt és az pozitív. Lisáé (Gary felesége) negatív lett. A tünetek jelentkezése óta már annyi idő telt el, hogy hivatalosan is megtehetem az egyetlen dolgot, amire lehetőségem van: bevásárolni magunknak a boltban. Nagyszerűen érzem magam, túljutottam a húzósabb időszakon, és az egészségem százszázalékos. Köszönet mindenkinek a jókívánságokért! Most pedig itt az ideje, hogy elkezdjek új Exodus-riffeken dolgozni, ha már itthon ragadtam.”

A Slayerrel az utóbbi 9 évben turnézó muzsikus bő három hete fejezte be az Európa-turnéját az Exodus-szal – a Testament és a Death Angel társaságában. A turné utolsó bulija március 11-én lett volna Hannoverben, de azt a járvány miatt már lemondták, és a február 25-én esedékes milánói koncert is elmaradt.

Jobbulást Gary!