Ismert hazai énekesek és gitárosok vendégszereplésével megjelent a legújabb Everwood-dal és a hozzá tartozó videóklip. Ének fronton Jósa „Yosha” Tamás (divideD, RockStars Not Dead), Gellér Tommy (RockStars Not Dead, Avatar, ex-Stardust), Hatolkai Máté, Antal Adry (AdryA), Sztrebka Erika (Szkítia, Místico), a gitároknál pedig Kemencei Balázs (Stonedirt, Wall Of Sleep, Salvus, A.M.D., Judas Best), valamint Mazán Attila (Tengerszem, ex-Gyöngyvér) emelték a produkció fényét. A felvételek még a keményvonalas karantén idején kezdődtek el. „Remek kis csapat jött össze, minden közreműködő zenész barátunknak ezúton is köszönjük a részvételt. A dal mondanivalója pedig, ha lehet, még aktuálisabb, mint valaha volt. Hiszen továbbra is nehéz időket él át az emberiség, de ne feledjétek, még a nehéz időkben is: We Still Rock!”, írta a csapat.

Az Everwood tagsága Erdős Viktor énekes/basszusgitáros, Rábel Tamás dobos/hangmérnök és Tänczer Attila billentyűs/dalszerző.
Az Everwood talán nem is szorul túl nagy bemutatkozásra, hiszen a banda már 2004 óta létezik. Sőt, ha nagyon kukacoskodni szeretnék, akkor már 1997-ig visszanyúlhatnánk a történelemben. Akkor ugyanis Tänczer Attila billentyűs és Erdõs Viktor basszeros Neverwood néven alapított egy zenekart. A prog metalos banda debütáló lemeze, a Mind Games már Everwood néven jelent meg, mégpedig a görög Burning Star Records gondozásában.

A bemutatkozás tökéletes lett, hiszen a világ több tájáról is pozitívan fogadták a korongot. Nem is csoda, hogy ezúttal már Szabó Tamás dobossal kiegészülve gőzerővel folytatták a munkát. A munka gyümölcse pedig a 2007-ben megjelent The Raven’s Nest című nagylemez volt. Elődjéhez hasonlóan ez a korong is remek kritikákat kapott. 2008-ban egy kettős tagcsere rövid időre megtörte a zenekar lendületét.

Ez talán érthető is, hiszen az alapító Erdős Viktor mellett az énekes Koncz Balázs is távozott. Helyükre aztán Kállai Sándor basszusgitáros és Haraszti Mátyás énekes érkezett, akik új impulzust fecskendeztek az Everwood vénájába. A Without Saving címmel 2011 szeptemberében megjelent albumot már az új felállás készítette.