Az egykor szebb napokat megélt, mára már kultikusnak számító dallamrocker Enuff Z’Nuff nem adja fel. Az együttes eredetileg 1984-ben, Chicagóban alakult, de a nagy áttörést 1989 hozta meg, amikor leszerződtek az Atco / Atlantic Recordshoz. Clowns Lounge címmel 2016. december másodikán egy olyan speciális albummal jelentkeztek, amelyre a banda hőskorszakából származó kiadatlan demószámok, ritkaságok kerültek fel. A dalok többségét a két alapító, azaz Donnie Vie énekes és Chip Z’Nuff basszeros írta 1988 és 1989 körül, majd a wisconsini Lake Genevában rögzítették őket kétinches analóg szalagra. Ezek a dalok aztán megfelelően átdolgozott, újravett formában kerültek fel a lemezre és az egyik nótában a 2011-ben alkoholmérgezésben elhunyt Warrant énekes, Jani Lane mellett a Styx gitáros-énekese, James Young is hallható.

Diamond Boy címmel aztán 2018. augusztus 10-én egy zsír új Enuff Z’Nuff nótákat tartalmazó teljes értékű album jelent meg, ráadásul mivel Donnie Vie énekesnek az utóbbi időben megromlott az egészségi állapota, így a lemez munkálataiból már nem vette ki a részét, így az album egyik különlegessége, hogy ez volz az első anyag a kultikus chicagói hard rockerek diszkográfiájában, amelyet teljes egészében Chip Z’Nuff basszer énekelt fel.

De nem az utolsó, ugyanis Brainwashed Generation címmel július 10-én érkezik az új Enuff Z’Nuff album, a frontvonalban pedig továbbra is Chip Z’Nuff áll. Mondjuk annyi változás van az előző Diamond Boy lemezhez képest, hogy visszatért a csapatba Alex Kane gitáros (Life, Sex & Death, Dirty Looks, AntiProduct), aki még az első lemez előtti időszakban játszott az Enuff Z’Nuffban. Alex Kane Tony Fennell gitáros/énekes helyét vette át.

A nyáron megjelenő lemez érdekessége még, hogy a Strangers In My Head dalban Donnie Vie is szerepel majd. És lesznek vendégek is a lemezen, többek között az eredeti KISS gitáros, Ace Frehley, továbbá Mike Portnoy (Sons Of Apollo, ex-Dream Theater stb.) és a Cheap Trick mostani dobosa, Daxx Neilsen. Erről  az albumról hallgathatjuk meg a Fatal Distractiont előzetesként, melyben Steve Ramone közreműködik gitáron és Daxx Nielsen dobokon.
Enuff Z’Nuff – Brainwashed Generation
(Július 10 – Frontiers)

01. The Gospel
02. Fatal Distraction
03. I Got My Money Where My Mouth Is
04. Help I’m In Hell
05. It’s All In Vain
06. Strangers In My Head
07. Drugland Weekend
08. Broken Love
09. Go…
10. Winding Road