A budapesti, alapvetően modern metal vonalat képviselő NEW FRIEND REQUEST zenekar a második nagylemezéről hozott el egy rendhagyó klipes dalt, “Egyszer Majd…” címmel.
A szám stílusában más, mint ez eddigiek, a Fish! zenekar frontemberének vendégeskedésével, aki egyben a dalszövegért is felelős.

A két zenekart januárban láthattuk együtt a Barba Negra Music Club színpadán, de ennél sokkal régebbre nyúlik vissza az ismeretség, amiről a NFR énekese, Kerecsen László mesélt.

“Krisztiánnal 15 éves haverság van köztünk, emellett pedig közvetlen munkakapcsolatba is kerültünk, hiszen az utóbbi 3-4 (ki számolja?) Fish! klipen is közösen dolgoztunk.
Ezekből adódóan azt gondolom, az együttműködés “miértje” egyáltalán nem meglepő, az viszont annál inkább, hogy a tőlünk megszokott metalos vonaltól elrugaszkodva, egy ránk annyira nem jellemző számot hoztunk össze.

Ez a dal annyira kilógott hangulatában a lemez atmoszférájából, hogy egyszerűen nem tudtuk hova tenni, viszont annál sokkal értékesebb volt számunkra, hogy a fiókban végezze. Ezért arra jutottunk, hogy ha már különc, legyen még különcebb. Toljuk meg a punk-rock vonalat, amihez a kulcs egyértelműen Krisztián volt!”

Az “Egyszer Majd…” énekfelvételeit Csongor Bálint (USEME, Subscribe) rögzítette és producerelte, csak úgy, mint a lemez összes dalának, ami ‘LÉLEKGYILKOSSÁG’ címmel hamarosan elérhető lesz az online zenemegosztókon!
A végső tökös hangzásért pedig Simon István (NO SILENCE STUDIOS) felelt.

A járványhelyzet miatt a NEW FRIEND REQUEST is lemondani kényszerült a tavaszi lemezbemutató turnéját, ezáltal a lemez kézzelfogható formában való terjesztésén jelenleg is dolgozik a zenekar.
Az biztos, hogy beszerezhető lesz webshop segítségével az új korong, a hozzá kapcsolódó merch termékekkel együtt!

A zenekar hivatalos oldalain folyamatosan nyomon tudjátok követni az aktualitásokat:

www.faceboook.com/newfriendrequest
www.youtube.com/NEWFRIENDREQUESTTUBE
www.instagram.com/nfr_band
http://www.twitter.com/nfr_band