Megjelent és végighallgatható a Diabolus in Musica “Milyen kár” című EP-je. A zenekar az ØRDØG zenekar akusztikus projektje, a Vörös András (ének), Nagy-Miklós Péter (gitár), Bokodi Bálint (ének, hegedű) és Korpos Lajos (gitár) zenészek alkotta formációnak ez pedig már a második kiadványa. Az EP meghallgatható több népszerű online felületen (Spotify, Apple Music, Tidal, stb.) illetve a zenekar Youtube csatornáján. 

“Milyen kár” EP online felületeken
Vörös András énekes saját szavaival a korongról:
“Szeretjük ezt a projektet, meg ezt a lemezt, és ajánljuk mindenkinek, aki nem bírja a metalt. Nem mintha ez kevésbé lenne az, persze. Csak itt nem a torzított gitár adja az alapot, és ettől első hallgatásra egészen megváltoznak a dalok. Aztán második hallgatásra kiderül, hogy egyáltalán nem is változtak meg, a lényegük ugyanaz maradt, harmadikra meg megint az az érzés, hogy ez valami más. És mire eldöntöd, hogy akkor most mi a helyzet, jó esetben már beült a füledbe, és eljössz koncertre is, amiből most egy darabig ugyan nem lesz, de előbb-utóbb igen, és az megint valami olyan, ami egyszerre metal és nem metal, ülve lehet headbangelni vagy állva némán figyelni. Addig is, itt ez a lemez, hallgassátok szeretettel!”  

A CD első 100 limitált, kézzel számozott példányából az előrendelés után megmaradt utolsó darabokat itt tudja beszerezni, aki szeretné.

Diabolus in Musica: Milyen kár EP
2020.04.17. // EDGE Records (HMR Music Kft.) // EDGECD304
01. Államtitkár
02. Natasa
03. 100×100000
04. Keringő
05. Az őrtoronyból feléd