Nem is olyan rég adtuk hírül, hogy Shawn Drover dobos és Chris Broderick gitáros is elhagyta a Megadeth kötelékét, ahol így csak a két Dave, Mustaine és Ellefson maradt egyelőre. Arról továbbra sincs hír, hogy kik lesznek azok, akik beszállnak a legendás thrash gépezetbe, bár pletykák már vannak, de az biztos, hogy a két kivált tag együtt folytatja a zenei útját egy alakuló új bandában.

Broderick a Sirius XM rádiónak beszélt arról, hogy rengeteg olyan ötlete van talonba, ami a Megadeth zenei stílusába nem fért be, és amit mindenképpen ki szeretne adni. Azt is hozzátette, hogy semmilyen ellentét nem volt közte és Mustaine között, sőt nagyon hálás azért a hét évért, amit a gitáros legenda oldalán tölthetett és azért, hogy ennyi nagyszerű helyen és zenekarral játszhatott így együtt, de itt volt az ideje a váltásra, hogy saját zenei útját járhassa tovább.
Nem volt kérdés, hogy az újonnan alakuló egyelőre még kérdések homályába vesző bandában a vele együtt a Megadethből távozó Drover dobossal fog belevágni, aki szintén hasonló indokkal lépett le Mustaine-től.

Kíváncsian várjuk tehát, hogy mi lesz a folytatás, és kikkel dolgozik majd együtt az új projekten Broderick és Drover. Mindenesetre mára már az is kiderült, hogy az ex-Slipknot dobos Joey Jordison szólócsapatából, a Scar The Martyrból idén áprilisban távozott Henry Derek Bonner lett az ex-Megadeth zenészek vadonatúj csapatának frontembere.