Wall Of Skulls címmel az eredetileg tervezett 2021. augusztus 20 helyett csak szeptember 17-én jelent meg az Andy B. Franck énekes vezette Brainstorm tizenharmadik stúdióalbuma, a 2018-as Midnight Ghost lemez utódja. A zenekar 2020 őszén a Greenman stúdióba vonult be Seeb Levermann (Orden Ogan, Rhapsody Of Fire) producer társaságában, hogy felvegye az új nagylemezt.

A megjelenést követően még senki sem sejtette, hogy ezen hallható utoljára Toni Ieva basszusgitáros játéka. Toni ugyanis 15 év, 6 album, számtalan koncert és turné után kiszáll a zenekarból. A válás oka Toni időbeosztása, kórházi munkája és az ezzel kapcsolatos organizációs szempontok, illetve a Brainstorm előtt álló feladatok már nem teszik lehetővé, hogy Toni a jövőben a zenekar tagja legyen.

A Brainstorm így most keresi új basszusgitárosát, ráadásul időhöz vannak kötve, ugyanis felen állás szerint úgy fest, hogy a Brainstorm összefogott a Rage csapatával, így egyesített erővel gondoskodnak majd a pótlásról, amennyiben a pandémiás helyzet is megengedi: összevonták a Resurrection Day, illetve a Wall Of Skulls című új albumok turnéját, és társult headlinerként járják majd be Európát a friss dalokkal, valamint az örökzöld klasszikusokkal. A turnénak hazai állomása is lesz október 20-án, a Barba Negrában. A német metál két intézménye előtt a Tri State Corner játszik majd.

A koncert Facebook oldala