Március 5-én, különleges újrakevert és kibővített verzióban jelent meg a Ronnie James Dioval fémjelzett Black Sabbath-éra két csúcsalkotása, a Heaven And Hell (1980) és a Mob Rules (1981).

A Heaven And Hell: Deluxe Edition és a Mob Rules: Deluxe Edition egyaránt dupla CD-n és vinylen került forgalomba, igaz, terjedelmi okokból utóbbi verziókra nem került fel az összes bónusz, amikkel felturbózzák az eredeti nagylemezeket. A Heaven And Hell: Deluxe Edition többek között a Children Of The Sea és a Die Young 1980-as hartfordi koncertfelvételével, amelyen még Bill Ward volt a dobos. A lemez promóciós turnéja közben történt a tagcsere, Vinny Appice (akkor még Vinnie-nek írta a nevét) váltotta Ward-ot, aki alkoholproblémái miatt teljesen megbízhatatlanná vált, több koncert is elmaradt miatta. Míg a Mob Rules: Deluxe Edition pár élő felvétel mellett a címadó szám alternatív keverésű változatával csalogatja a vásárlókat, az igazi csemege azonban egy teljes, 1982-es portlandi buli felvétele.

Időközben néhány héttel ezelőtt a néhai Geoff Nicholls mostohafia, Gary Rees nyilvánosságra hozott egy exkluzív, próbatermi Sabbath-felvételt Slapback címmel. Tony Iommi ezzel kapcsolatban a Full Metal Jackie-nek adott interjújában elárulta, hogy a billentyűs Geoff Nichollsnál rengeteg olyan felvétel maradt, amiken ő maga nem játszott. A Slapback is azelőtt készült, hogy Geoff egyáltalán a Black Sabbathban zenélt volna. Aztán ezek a felvételek hirtelen a mostohafiához kerültek, aki nyilvánosságra is hozta ezt. A Black Sabbath vezér ugyanakkor azt is elárulta, hogy rengeteg régi felvétele van, ami sosem látott napvilágot. Fokozatosan haladnak majd ezekkel a box setekkel. Például kijön majd valamikor egy Tony Martin-féle box set, és talán Ian Gillannel készült felvételek is. Ami a Martin-érát illeti, Iommi évek óta hangoztatja, hogy előbb-utóbb méltó újrakiadások formájában szeretné kihozni az 1989-es Headless Cross, illetve az 1990-es Tyr albumokat, az 1995-ös Forbidden újrakevert verzióján pedig régóta dolgozik.