A BadIsOn zenekar 2016-ban alakult. Frenky (dob) Pittu (gitár) és Andriska (basszer) már hosszú ideje egy zenekarban játszottak. A srácok már ismerték Csicsát(ének) egy tehetségkutatónak köszönhetően de lehetőségük még nem adódott a közös munkára!Eddig!Az összhang azonnal megvolt köztük,olyannyira hogy 2017-ben meg is nyerték együtt a Hanghullám tehetségkutató legjobb zenekara díját.
A munka azóta sem állt le. Elkészítettek egy 6 dalos EP-t és leforgattak egy profi videoklipet. A dalok magyar nyelvűek melynek szövegeit zömében a kiváló szövegíró Borvári László álmodja meg.
 
 A “Harc az álmokért” zenei alapját a zenekar alkotta meg, a felvételért/keverésért/masterért Fekete István(Pittu) felelt, a szöveget a már fentebb említett Borvári László írta aki többet között a United zenekar szövegírója is volt. A klipet az ImagiCORE készítette Németh Dániel “Kobe” rendezésével. A dal üzenete minden korosztályhoz elérhet, hiszen mindenkinek vannak álmai, céljai az élet bármely területéről is beszélünk. Számunkra a zene a közös álom amiért harcolunk!