A félig magyar, félig amerikai származású, fiatal énekesnő, CARI első single-je szeptemberben jelent meg, és a napokban végre megérkezett a hozzátartozó klip is. Ezt már bemutattuk Nektek, a következő dalra viszont a 24 esztendős Krecsmarik Áron zenész/dalszerző/énekes hívta fel a figyelmünket. Áron, aki a Debreceni Karácsony Sándor Ált. Isk. tanítója, pedagógusa kiskora óta a zenéléssel foglalkozik, zeneiskolai tanulmányokat végzett gitár szakon, emellett immár 3 éve dalszerzéssel is foglalkozik. A félig amerikai, félig magyar származású CARI-vel a véletlennek köszönhetően Tik-Tokon találtak egymásra. Azonos volt a zenei ízlésük, Áron is felfigyelt CARI nemrég megjelent dalára, így felkérte őt a közös munkára. A kezdetektől érezték a közös hangot, így nagyon gördülékenyen ment a dalszerzés.

„Szerettünk volna egy olyan témájú szöveget írni, amivel a mai fiatalság nagy része azonosulni tud. Témáját tekintve a dal a mai fiatal generáció hétköznapi csalódásait veszi sorra, azokat a napokat amikor ellened fordul a világ. Ezek mellett rávilágít arra, hogy teljesen rendben van az, ha másabb vagy az átlagnál, úgyis mindig lesz valaki akinek nem lehet megfelelni. És ez így van rendjén. 

A dalhoz készítettünk egy közös videoklippet is, ami a 2000-es évek pop-punk korszakát idézi. Gördeszkásokkal, BMX-esekkel, utcai graffitis környezetben.

Emellett mindketten dolgozunk a további szóló projekteken. Zenekarommal (Toomorrow) minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy ezeket a dalokat élőben is megmutathassuk a közönségnek és újra mégjobban köztudatba hozzunk ezt a stílust itthon Magyarországon.”