Tavaly novemberben a Barba Negrában zúzott a kanadai Annihilator (a buliról ITT olvashattok bővebben), Ballistic, Sadistic címmel pedig január 24-én új lemez érkezett Jeff Waters bandájától. Jövőre azonban minden a jubileumról szólhat, ugyanis különleges megmozdulásokra készül a banda.

1990. szeptember 12-én jelent meg az Annihilator második nagylemeze, a Never, Neverland. Az album a maga idejében hatalmas underground sikernek számított, és ha minden összejön, Jeff Waters jövőre speciális bulikkal idézi majd fel a szóban forgó érát. Ráadásul a lemezt anno feléneklő Coburn Pharr lehet a koncerteken a frontember. Pharr utoljára 2015 elején, a 70.000 Tons Of Metal hajófeszten lépett színpadra az Annihilatorrel a Never, Neverland néhány dala erejéig.

Jeff Waters megpróbálta visszahívni a három akkori tagot is. Ray Hartmann dobos nemet mondott, Dave Scott Davis gitáros nem utazhat törvényesen, Wayne Darley basszer pedig évtizedek óta kiesett a turnéverkliből. Így aztán Waters és Pharr mellett az Annihilator jelenlegi felállása, vagyis Fabio Alessandrini dobos, Rich Hinks basszer és Aaron Homma gitáros játszana. Jeff máris várja az ajánlatokat a fesztiváloktól és a szervezőktől a bulikra.