10 vadiúj dal mellett 4 újravett klasszikus (Terror, Pestis, Sivár lét, Mészárszéki hétköznapok) is felkerült a lemezre, mely  “Temetetlen múlt” címmel jelenik meg októberben. A dalokból egy kis ízelítőt már most hallhatunk – a zenekar kedvcsinálónak egy rövid album trailert jelentetett meg a friss lemezhez, az kiadvány előrendelése pedig szeptember elején indul a H-Music Hungary webshopján keresztül.

AMD – “Temetetlen múlt” trailer
A zenekar 3 éve megújult felállással működik – Kemencei Balázs (Wall Of Sleep, Stonedirt, Salvus) gitáros csatlakozása mellett hosszú évtizedek után visszatért a zenekar soraiba Füleki Sándor alapító tag is (Wall Of Sleep, Mood, ex-Leukémia), így lett újra teljes a Kiskovács (dob), Seza (ének) és Sík (basszusgitár) alkotta felállás. 

Az A.M.D. (Anti Military Demonstrations) 1987-ben alakult, hazánk legkorábbi hardcore zenekarainak egyikeként. Legutóbbi nagylemezük “Mindenen kívül” címmel jelent meg 2012-ben, idén pedig a dunaújvárosi Metal Factory fesztiválon találkozhatott a zenekarral a közönség.

A.M.D. – Temetetlen múlt
H-Music 2021.
01. Harag
02. Háromperhárom
03. A hallgatás ára
04. Nincs kontroll
05. Ébredj fel!
06. Ugyanaz a vér
07. Mocskos játék
08. A csendestárs
09. Az alagút vége
10. Ne csak nézz!
11. Pestis*
12. Sivár lét*
13. Mészárszéki hétköznapok*
14. Terror*

*újrafelvett bónuszdal