Meghallgatható az első dal a budapesti hardcore veterán AMD (Anti Military Demonstrations) visszatérő albumáról! A “Harag” az októberben megjelenő “Temetetlen múlt” lemezen szerepel, mely már megrendelhető a hivatalos webshop felületén.  Mellette elérhető új merch kínálat  (pólók, pulcsi és passtartó), a 2012-es “Mindenen kívül” CD, valamint újrakiadásban megjelenik az 1995-ös “Túlélők” is!

A.M.D – Harag (Szöveges videó)
Az 1987-ben, hazánk legkorábbi hardcore zenekarainak egyikeként alakult AMD legutóbb “Mindenen kívül” címmel adott ki lemezt 2012-ben. Most megérkezik ennek folytatása is: tíz vadiúj dal mellett négy újravett klasszikus (Terror, Pestis, Sivár lét, Mészárszéki hétköznapok) is felkerült a “Temetetlen múlt” lemezre.

A zenekar három éve megújult felállással működik: Kemencei Balázs (Wall Of Sleep, Stonedirt, Salvus) gitáros csatlakozása mellett hosszú évtizedek után visszatért a zenekar soraiba az alapító tag Füleki Sándor is (Wall Of Sleep, Mood, ex-Leukémia), így lett újra teljes a Kiskovács (dob), Seza (ének) és Sík (basszusgitár) alkotta felállás.

“Temetetlen múlt” előrendelés és webshop

TEMETETLEN MÚLT
01. Harag
02. Háromperhárom
03. A hallgatás ára
04. Nincs kontroll
05. Ébredj fel!
06. Ugyanaz a vér
07. Mocskos játék
08. A csendestárs
09. Az alagút vége
10. Ne csak nézz!
11. Pestis
12. Sivár lét
13. Mészárszéki hétköznapok
14. Terror