Az idei Fezen fesztiválon lehetőségünk nyílt egy interjút készíteni  az Alestrom énekes-billentyűsével Cristopher Bowes-al, aki örömest válaszolt pár kérdésünkre: 

Raffaelo: Tegnap(Augusztus 1.) jelent meg legújabb albumotok Sunset on the Golden age címmel. Van-e olyan dal, amely közelebb áll hozzád, mint a többi?
Cristopher Bowes: Nem igazán, mindegyik dalt egyformán kedvelem, nem tudnék kiemelni egyet sem.

alestorminti2Az új albumotokon készítettetek egy Taio Cruz feldolgozást. Honnan jött az ötlet?

C.B.: Magától Taio Cruztól(nevet). Meghallottuk a dalt és úgy voltunk vele, ha már úgyis sokat vagyunk másnaposak, akkor dolgozzuk is fel.

Raffelo: Milyen az eddigi turné?
C.B. : Igazából ez még csak amolyan felkészülés. A rendes turnét csak szeptemberben kezdjük el.

Raffaelo: Van rá esély, hogy ismét ellátogattok hozzánk?
C.B.: Persze! Nem vagyok biztos benne, de azt hiszem valamikor szeptember végén ( Szeptember 27. Barba Negra) jövünk megint, csak akkor Budapestre, a Brainstorm kíséretében.

Raffaelo: Van valami különleges emléketek Magyarországról?
C.B.: Most ez egy nehéz kérdés, mert valami igazán csak rátok jellemzőt szeretnék mondani. Az biztos, hogy Magyarország egy nagyon különleges hely. Az egyetlen dolog, amit nem akarunk itt többet látni az az Unicum!(nevet)

Raffaelo: Tényleg akkora rum fanatikusok vagytok, mint azt a dalaitok mutatja?alestorminti1
C.B.: Igazából -bár természetesen szeretünk inni- inkább ilyet iszunk a turnén.(Itt elővett a hűtőből egy Bacardi breezert) Igaz hogy nem rendes rum, de legalább az alapja ennek is az.  Igaz így nem annyira kalózos, de a rum az rum.(nevet)

Raffaelo: Végül egy elég fikcionális kérdésem maradt csak: Ha egy csapat rajongó elhívna titeket egy hajóútra, elmennétek velük, egy kis kalóztúrára?
C.B.: Az attól függ. Szexik a rajongók? Mert a szexi rajongókért bármit megteszünk. Mert mi is imádjuk őket, és ők is minket.(nevet)

Köszönjük a lehetőséget!

A Fezen Fesztiválról készült cikkek kattintással elérhetőek:
0.nap
1.nap
2.nap
3.nap
Tarja Turunen Interjú