‘First Flight Of The White Raven’ címmel tartja március 26-án, pénteken virtuális lemezbemutató koncertjét az ambient, dark folk és világzenei hatásokat varázslatosan keverő norvég Wardruna. Az Einar Selvik énekes/multi-hangszeres vezette formáció ajanuárban  megjelent Kvitravn lemezt mutatja be egy utánozhatatlan online előadás keretében. 

Jegyek

A Wardruna könnyen felismerhető, egyedi hangzásvilágának nincsenek határai; túlmutat időn, nyelveken, és zenei stílusokon. A norvégokat széles körben elismert autentikus és különleges színpadi előadásmódjuk, és az általuk nyújtott sajátos zenei világ teszi kihagyhatatlan élménnyé.   

A világjárvány okozta nehézségek és az élőzene bizonytalan jövője hozta szükség közepette invitálnak most Téged, hogy otthonról éld át velük az új lemez első élő bemutatóját. Ennek egyrészt célja, hogy a zenekar is kapcsolatban maradjon a közönséggel, és egyben újra álmodják a Wardruna koncertek jelentette élményt egy teljesen új módon. Az előadáson első ízben hallhatod, hogyan szólalnak meg a Kvitravn lemezen hallható friss dalok élőben, illetve a régi szerzemények is felcsendülnek egy teljesen egyedileg, erre az eseményre tervezett környezetben.

A virtuális lemezbemutató Facebook eseménye