Elkészült a Wasabi Kht. zenekar második klipje, az Elixír című számhoz. A csapat a nyári fesztiválszezon egyik közönségkedvencét választotta ki, melyet Hajdu Nelli énekesnő és Nagy Gábor gitáros írtak közösen.

A Heaven Street Seven legutóbbi két klipjét rendező Hosszú Gábor készítette a Wasabi Kht. második videóját az Elixír című dalhoz. Hain Réka, a zenekar basszusgitárosa pedig ezúttal nemcsak zenél, hanem a vágói feladatokat is ellátta.

„A szám egy átvágott, elkeseredett lány panaszkodása dalba öntve. A hozzá forgatott videóban nincs bonyolult történet. A zenekar látható a képsorokon, egyedül Nelli jelenik meg külön, négy különböző karaktert alakítva. Ez is azt sugallja, hogy bármilyen típusú nő kerülhet olyan helyzetbe, amiről ez a szám szól” – árulta el a forgatásról Nagy Gábor gitáros.

A zenekar első klipes számát, a Hol halnak meg a galambok? című dalt, illetve a Csodabogár című szerzeményt is rendszeresen játsszák a rádiók. Azért az Elixír lett a második klipes nóta, mert a Wasabi Kht. nyári koncertjein láthatóan az egyik legnépszerűbb szerzemény volt.  Közben folyamatosan írják az új dalokat első, bemutatkozó albumukhoz, ami 2013-ban fog megjelenni, és várhatóan valamikor kora tavasszal forgatnak egy újabb videót.

A klubszezon alatt sem tétlenkedik az együttes, a következő hetekben kétszer is zenél a Wasabi Kht. a Magashegyi Underground vendégeként. November 9-én, pénteken Debrecenben a Roncsbár, november 16-án, pénteken pedig Kecskeméten a Teka közönsége láthatja és hallhatja őket.