Napról napra címmel új videóval és új dallal jelentkezett a punk rocker The D.I.Y. – Do It Yourself zenekar. A banda egy olyan hazai underground punk válogatáshoz vett fel nótákat, amely a Nem Pop Underground egyesület és a Kolera webzine támogatásával jelenik majd meg.

„Új dal és videó! Most! Nektek! Csak hogy érezzétek a törődést! 
A dal és a videó egy zsír új nóta és ráadásul a címadó is, a napokban megjelenő “Napról napra” című kislemezről. A banda egy hazai underground punk válogatáshoz vett fel nótákat, ami majd a Nem Pop Underground egyesület és a Kolera webzine’ támogatásával fog megjelenni. Természetesen a zenekar ezeket a dalokat megjelenteti a saját neve alatt is. Az említett kislemezen három friss nóta lesz, amit a zenekar a blogján és a bandcamp oldalán fog ingyenesen letölthetővé tenni, de nyár végére egy kézzelfogható limitált kiadású cédé is kijön majd a tavalyi “Dúdolok egy dalt” ep. és “Napról napra” kislemez dalaival, illetve jó pár bónusznótával, amik csak ezen a hanghordozón lesznek elérhetőek(!!!), hiszen a zenekar jelenleg is stúdióban ügyködik néhány új dalon (illetve ezeknek néhány akusztikus verzióján)!

Az album különlegessége még annyi lesz a bónuszok mellett, hogy a tavalyi ep. dalait újrakeveri a zenekar, így tényleg egy aktuális albumot vehet kézbe az, aki majd beszerzi a hanghordozót. Nem adunk ki szemetet a kezünkből természetesen, de igazából nem voltunk teljesen elégedettek a “Dúdolok egy dalt” keverésével, úgy hogy újra megcsináljuk nektek! Meg mindenképpen azt szeretnénk, hogy ezek a dalok kézzelfogható formában is megjelenhetnének! letöltések ide, vagy oda! Addig is, aki akarja letöltheti a banda összes albumát bandcamp oldalunkról tökingyen'(!!!), de figyeljétek a facebook oldalunkat is a friss infókért, lesz bőven! 
Töltsétek a lemezeket, és gyertek velünk bulizni! Találkozunk a bulikon! Itt a videó is! Meghallgatni, véleményezni, megosztani, lájkolni, ér!”