Immár nyolcadik éve, hogy koptatják a fiúk a színpaddeszkákat világszerte és az eddigiek tükrében nagyon is sikeresen. Ukrajnában rendszeresen, és mindig szívesen látott vendégek, de az összes környező országot bejárták már; sőt, nyáron egy portugál nagykoncertet is adtak egy aquapark megnyitóján 3000 embernek.

Most az igazi aktualitás a nyolcadik szülinapi koncert, ahova több igazán jó torkú, és ügyes kezű, híres zenészt hívtak meg vendég-előadónak. Többek között: Alapi István (Edda), Bebe (Back II black), Noa (Lovegun), Polgár Géza (X-faktor, RTL klub), Szebényi Dániel (PhoeniX files)…

Az előreláthatólag 22(!) számból álló programban lesz akusztika-blokk is, és elhangzanak majd a legnagyobb Scoropions slágerek egészen ’70-től napjainkig. A Scorpions nem koncertezik többet Magyarországon, viszont van egy lelkes, és profi tribute banda, akiknek világszerte híre ment mára, így ezen a téren is van mire, kikre büszkéknek lennünk, és mivel ők se viszik túlzásba a budapesti, sőt a magyarországi bulikat, érdemes ellátogatni február 17-én a Club 202-be.

Vendégzenekar egy Queen cover banda, a Sputnik lesz. Nem kell aggódniuk azonban a Dream Theater rajongóknak sem, mert a kezdéssel mindenkit megvárnak a srácok. Mivel 17-én az Arena-ban játszik a DT, a koncert után aki az ex-Wigwam felé veszik az irányt, azoknak féláron van a belépő is, így egy nagyon jó, és igényes afterpartyban lehet részük mindössze 600 ft-ért.

Ott találkozunk!