November 4-én a hollywoodi Avalon-ban megrendezett Classic Rock Roll Of Honour díjátadó ünnepségen ezúttal is napjaink legbefolyásosabb és legtismertebb rock-ikonjait ismerték el. Az idei Metal-guru díjat a Megadeth vezér, Dave Mustaine nyerte, aki a díj átvétele után nyilatkozatában említést tett, hogy januártól stúdióba vonul a Megadeth, a cél pedig egyértelműen egy új nagylemez rögzítése:

“Már javában zajlik a dalszerzési folyamat, ami azt jelenti, hogy jövő év januárjában stúdióba vonulunk rögzíteni az új nagylemezt. Augusztusban lesz egy észak- és dél-amerikai turnénk egy neves angol együttes társaságában, tehát valamikor a nyár folyamán fogjuk kiadni az új Megadeth korongot. Eljutottunk arra a szintre, hogy nem hajt minket a tatár, nem kell időre megjelenni a lemeznek, teljes mértékben élvezzük, amit csinálunk. És nem azért csináljuk, mert muszáj, hanem mert szeretünk zenélni, és szeretjük a mosolyt az arcotokon. Számomra ez a legnagyobb elismerés.”

A zenekarral kapcsolatos hír még, hogy az  Universal Enterprises (UMe) november 11-én újra kiadja limitált bakeliten a Megadeth első öt platinalemezét (melyek korábban a Capitol égisze alatt jelentek meg). Az 1986-os Peace Sells…But Who’s Buying?, a ’88-as So Far, So Good…So What!, a ’90-es Rust In Peace, a ’92-es Countdown To Extinction és a ’94-es Youthanasia első alkalommal debütálnak LP formájában; mégpedig az eredeti dallisták maga Dave Mustaine által remaszterizált dalaival.