Jó hír a a kolumbiai származású, de már régóta Seattle-ben élő Inquisition rajongóinak, hogy a duó teljes diszkográfiája a közeljövőben újra napvilágot lát a francia Season Of Mist gondozásában. A banda még 1988-ban indult az akkori világ talán legerőszakosabb városából, a drogkartellek csatatereként hírhedtté vált kolumbiai Caliból. A Dagon énekes/gitáros és Incubus dobos alkotta csapat albumai új csomagolásban látnak majd napvilágot, de a bookletek belső oldalain az eredeti képek is helyet kapnak majd. Kronológiai sorrendben haladva, a zenekar első lemeze, az eredetileg 1998-as megjelenésű Into The Infernal Regions Of The Ancient Cult lesz az első, amely január 26-án jelenik meg Paolo Girardi új borítójában, ezt követi február 23-án a 2002-es Invoking The Majestic Throne Of Satan. A 2004-es Magnificent Glorification Of Lucifer márciusban, a 2007-es Nefarious Dismal Orations áprilisban, a 2011-es Ominous Doctrines Of The Perpetual Mystical Macrocosm áprilisban jelenik majd meg.

Az Inquisition 2015 elején ismét Európában koncertezik a tavalyi Obscure Verses For The Multiverse lemez kapcsán. Magyar koncert ezúttal sajnos nem lesz, de január 22-én Prágában vagy február 4-én Bécsben viszonylag könnyen el lehet csípni őket.

A duó, ha érdekes körülmény között is, de idén februárban már megfordult hazánkban. Történt ugyanis, hogy év elején a Cradle Of Filth, a Behemoth és többek között az In Solitude társaságában Európában turnéztak. A turné február 21-én a bécsi Gasometerbe érkezett, azonban az Inquisitiont eltiltották a bécsi fellépéstől, mert a helyi promoter nem értett egyet azzal, hogy a banda valamikor a No Colours kiadóhoz tartozott. A csapat azonban nem esett kétségbe, így aznap nem Bécsben léptek fel, hanem a budapesti Yukban, ahol a Svoid, a Kolp és a Necroratory játszott előttük.