Danny Worsnop az Asking Alexandria énekese kiszállt a zenekarból. A frontember két nappal az után tette közzé döntését, hogy bejelentette másik bandája, a We Are Harlot bemutatkozó lemezének megjelenési dátumát. Worsnop 2008 óta tolta az Asking Alexandria szekerét.

A rajongók tájékoztatására a következőket tette közzé az énekes:

Minden barátomnak és rajongómnak: Szeretném veletek tudatni, hogy az Asking Alexandria és én a jövőben külön utakon járunk. Az elmúlt nyolc év során nagyszerű dolgokat alkottunk, és valami igazán különlegeset hoztunk létre. Én most is, mint mindig a legjobbat akarom a zenekarnak és ebben a pillanatban, az nem én vagyok. A zenekar folytatni fogja a turnéját, és dolgozni fog az új albumán. Mindig támogatni és szeretni fogom a bandát és alig várom, hogy lássam, mit tartogat számukra a jövő! Izgatott vagyok az életem következő „We Are Harlot” fejezete miatt, és remélem találkozunk a koncerteken!

 

Ben Bruce az Aksing Alexandria gitárosa a következő üzenetet tette közzé a csapat Facebook oldalán:

Nehéz szívvel, de be kell jelentenem, bár biztos vagyok benne, hogy nem mindenkinek meglepetés,   Danny úgy döntött, elhagyja az Asking Alexandria-t. Kiszállt, hogy másik zenei projektére tudjon koncentrálni. Mielőtt kétségbeesnétek, és azt gondolnátok, hogy ez a vég, ezt meg kell cáfolnom.  A többek nevében is mondhatom, hogy szeretünk minden egyes rajongót, és AA családtagot szerte a világon. És mint minden családban, vannak jó napok, és rossz napok. Van, amikor fent és van, amikor mélyen lent vagyunk. A család azért család, hogy támogasson és segítsen a legsötétebb órádban is. Mi mindig is értetek voltunk és leszünk is, most a egyszer kérünk benneteket, hogy segítsetek nekünk! Legyetek ti az erőnk, és a vállunk, amire támaszkodhatunk!

Az Asking Alexandria nem fog lelassítani! Keményebben fogunk turnézni, mint valaha, és megírjuk az eddigi legütősebb albumunkat! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük, végigturnézzuk a nyáron egész Európát és észak-Amerikát az új énekessel, és kizárólag a rajongóknak toljuk  a setlist-et! Tudjuk, hogy itt vagytok nekünk, és lehet, hogy úgy tűnik ijesztő idők ezek, de minden rendben lesz! Fel fogunk egyesedni, és bebizonyítjuk a világnak, az Asking Alexandria több mint egy személy. Nagyobb és több mint James, Cam, Sam vagy én. Az Asking Alexandria egy nagy család, amit a legelkötelezettebb rajongók alkotnak szerte a világon, és semmi, és senki nem tud bennünket kicsinálni!

Ez nem a vég, csak egy teljesen új fejezet kezdete. Alig várom, hogy megoszthassuk veletek az új dalaitokat, és találkozhassunk a koncerteken! Figyeljétek az infókat és hamarosan megtudjátok, ki lesz az új énekesünk!