Majdnem kerek egy évvel a debütlemez megjelenése után új dalt mutatott be a budapesti Tiansen. A popos progmetal-banda Dive című számában megint csomó mindenen lehet hüledezni az “ear candy” riffektől a breakdownon át Radó Éden hangjáig. A felvételek Diószegi Kikinél a Stray Heartban, a keverés Siminél a No Silence-ben készült, a klipet a G2 Vision forgatta. Élőben január 10-én csípheted el őket legközelebb, akkor az AWS vendégeként játszanak majd a Barba Negrában, de március közepéig több koncertjük is lesz Örsékkel országszerte.

Our Weakness címmel 2018 legvégén jelent meg a pop-metalt progresszív elemekkel színesítő, Radó Éden énekesnő vezette budapesti Tiansen zenekar első nagylemeze. Az albumon található 10 dalt a Stray Heart Records-ban rögzítették Diószegi Kiki irányításával, a keverés Simon István munkája (No Silence Studió), az artwork pedig Bödecs Andrásnak köszönhető.

A Tiansen zenekart 2016 végén alapította Rado Éden, Süli Tamás és Mihalik Dávid, akik a Kőbányai Zenei Stúdió jelenlegi hallgatói. Hangzásvilágban leginkább a Swancore stílus inspirálta őket, amit az amerikai Dance Gavin Dance zenekar képvisel. A stílus lényegében a progressive rock zene elemeit vegyíti egy cseppnyi metalcore-ral, bonyolult gitártémákkal, és dallamos fülbemászó énekkel. Ez alapján kezdték el a közös demozást. A következő év elején csatlakozott hozzájuk Bártfai Zsolt, gitáros, aki közelebb hozta őket a kívánt stílushoz. Sok keresés után, nyáron találtak rá basszusgitárosukra, Lakatos Mikire egy zenetáborban. Ekkor a csapat teljes lett, és a közös demozások, és próbák eredményeként számos saját dal született.

TIANSEN:
Rado Éden – ének
Bártfai Zsolt – gitár
Lakatos Miki – basszusgitár
Mihalik Dávid – gitár
Süli Tomi – dobok

Közös koncertek az AWS-sel:

jan. 10 – Budapest, Barba Negra
jan. 17 – Miskolc, Helynekem

feb. 7 – Győr, Rómer Ház
feb. 14 – Esztergom, Sportalsó
feb. 15 – Nyíregyháza, Club Hollywood
feb. 22 – Tatabánya, Roxxy

márc. 13 – Eger, Brdwy