Make Some Noise címmel 2016. augusztus 5-én jelent meg a Mötley Crüe egykori frontembere, John Corabi vezette klasszikus hard rocker The Dead Daisies harmadik nagylemeze, a 2015-ös Revolucion folytatása. Ezen a korongon mutatkozott be az ex-Whitesnake, ex-DIO gitáros, Doug Aldrich, aki hivatalosan tavaly januárban érkezett Richard Fortus (Guns N’ Roses) helyére. A felállás további tagjai a főnök David Lowy gitáros (Mink, Red Phoenix), John Corabi énekes (ex-Mötley Crüe), Marco Mendoza basszer (ex-Thin Lizzy, ex-Whitesnake stb.) Brian Tichy dobos (Billy Idol/Ozzy Osbourne) azonban 2018 folyamán inkább az egyéb projektjeire kíván koncentrálni, így a helyére egy másik veterán Deen Castronovo (Ozzy, Journey, Steve Vai, Wild Dogs stb.) érkezett. Már vele készül a banda negyedik nagylemeze, a felvételek már meg is indultak Nashville-ben Marti Frederiksen (Aerosmith, Ozzy, Mötley Crüe, Buckcherry stb.) irányításával. A The Dead Daisies a napokban egy animációs klippel kísért új dalt tett közzé, amelynek She Always Gets Her Way (All The Same) a címe.

Egy igazi szupergroup története nem is kezdődhetne másképp, minthogy az INXS egykori menedzsere bemutatja egymásnak az énekes-dalszerző Jon Stevenst, és az ausztrál zenész-üzletembert, David Lowy-t, akik nem is szerettek volna mást, mint a hetvenes-nyolcvanas évek rockzenei atmoszféráját mai köntösben megidézni. A képletet mind ismerjük: rátermett zenészek, bluesos riffek, hatalmas kórusok, erőteljes dallamok és fogós dalszövegek kellenek csak – ehhez pedig az elmúlt évtizedben olyan zenészek csatlakoztak, mint Richard Fortus és Dizzy Reed a Guns N’ Rosesből, Darryl Jones és Bernard Fowler a The Rolling Stonesból, Charley Drayton a The Cultból, vagy Tommy Clufetos, aki Rob Zombie előtt a Black Sabbath-ban is játszott. A sikersztori pedig az őszinte és szerethető daloknak köszönhetően azonnal világhírűvé nőtt: a The Dead Daisies olyan zenekarokkal turnézhatott, mint a ZZ Top, az Aerosmith, a Judas Priest, a Lynyrd Skynyrd, a Bad Company, a Def Leppard vagy a Whitesnake, de a Kiss Kruise-on is háromszor léphettek fel, ahogy Kubában és Japánban is idejekorán megalapozták rajongóbázisukat.

A The Dead Daisies harmadik nagylemeze, a Make Some Noise minden értelemben vízválasztó volt a projekt életében: a jelenlegi koncertfelállás rögzítette ezt az albumot nem mással, mint Marti Frederiksennel, aki korábban a Mötley Crue-vel, a Buckcherry-vel, valamint az Aerosmith-szel is dolgozott már. A hatás természetesen nem is maradt el, és az SPV gondozásában megjelent anyag hamar bebiztosította a zenekart a világ legnagyobb rock- és metalfesztiváljainak nagy színpadára.