Találó név a szibériai húsdaráló a ruszki jeges pokolból származó bandára. A Siberian Meat Grinder zenéje saját bevallásuk szerint többek között a hadcore, a black metal, a stoner rock és a rap sajátos elegye – szól mindez a Medvecár nevében! A moszkvai crossover/thrash brigád 2020-ban egy új albummal jelentkezik, a 2017-es debütáló lemez, a Metal Bear Stomp folytatásáról, pedig megérkezett egy új dal. Ráadásul az Immolate Them All nótához klip is készült.
Az idei Rockmaraton után október 21-én visszatér Budapestre a Siberian Meat Grinder, a rossz hír viszont az, hogy a Düreres bulira már minden jegy elkelt.

Egy zenekar, ami nem kínál zsákbamacskát: a Siberian Meat Grinder az, amit a név sugall, azaz egy elképesztően intenzív zenei elmehagyás, amibe aztán minden belefér, amit csak a húzós zenék vonaláról el tudunk képzelni!

Az orosz kompánia finoman szólva sem csokizik be attól, ha szélsebes hardcore punkba black metalt, rap-et, heavy metalt, vagy épp egy kis stoner rockot kell vegyíteni. Minden megy a csapat őrlőjébe, a végeredményt pedig az idei Rockmaraton-szétkapás után október 21-én a fővárosban, egész pontosan a Dürer Kertben is megkapjuk!