Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Balogh Ádám, a Rendorfin zenekar társalapítója és frontembere, a Nyugtalan, a Bermuda Rockband, a Chron zenekar korábbi tagja, valamint az Endorfin Rockteam alapítója, január 18-án, pénteken reggel – életének 27. évében tragikus hirtelenséggel – elhunyt. A végső búcsú idejéről és helyéről a család és a zenekar a későbbiekben ad tájékoztatást.

Stábunkból Ádámmal Schäffer  „Fuckkezű” János és Magyar „Pater” Csaba is baráti viszonyt ápolt. Fuckkezű így búcsúzott el Barátjától a Facebookon:

„Ismét elment egy barátunk…Reggel óta próbálom azt hinni hogy valami tévedés van a dologban,esetleg valaki nagyon rossz tréfát űz…2012-ben ismertem meg Balogh Ádámot egy Tunyogi Péter emlékkoncerten, Magyar Csaba mutatott be minket egymásnak, és már ott dőltek belőlünk a poénok…utána éveken keresztül jártunk egymás koncertjeire,előzenekarkodtunk egymásnak,vagy csak buliztunk együtt fesztiválokon,és azon tanakodtunk hogy hogy kellene megváltani a világot…2015 ben közös zenekarról is elkezdtünk beszélgetni ami sajnos nem valósult meg idő hiány miatt…ahogy akkor mondtuk:azért reméljük hogy nem egy következő életben …sajnos ez már így lesz … Újabb 27-es …Nyugodj békében Barátom remélem hogy az égi zenekarban tovább énekelsz az örök pimasz vigyorral az arcodon…Legyen az álmod szép!”

Nyugodj békében Ádám!