Október elsején, szerzői kiadásban jelent meg a mosonmagyaróvári Red Vision első nagylemeze. A csapat 2016 tavaszán alakult. Alapvető céljuk, hogy dalaik révén felrázzák az embereket a napi gondokból, egy-egy dal erejéig, és fergeteges hangulatot, örömöt és kikapcsolódást nyújtani a koncertjeik során.

Zenei stílusukat “Rock n Loud” kifejezéssel illetik.  Dallamos és döngölős riffek váltakozása mellett egyedi gitár és dobtémákkal tarkított, fülbemászó énekdallamokat igyekeznek ötvözni a 70-es 80-as évek rock zenei hangzásával a mai modern irányzatokkal, olykor a progresszív rock határait súrolva.

A zenekar bemutatkozó EP-je után, október elsején megjelent a nagylemez, mely elérhető a Youtube csatornájukon, fizikai formátumban, és a streaming oldalakon is ( Deezer, Spotify, Itunes stb.).

Az Útkereső turné jövő szombaton Jánossormorján indul, de a zenekart idén még elcsíphetitek Székesfehérváron, Ajkán, Budapesten, Győrben, Károlyházán, Tatabányán, Dunaszerdahelyen, és hazai pályán, Mosonmagyaróváron is.

A teljes album itt hallgatható meg:

Zenekari Facebook

Zenekari Yotube